30 mei 2012, Wilhelminapark, Pretpark of Oase van Rust?

Vanaf 19.30 bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een discussieavond over de toekomst van het Wilhelminapark in de Dining Hall van het University College (voormalige Kromhout kazerne aan de Prins Hendriklaan).

De tijden veranderen, donkere financiële wolken hangen aan de horizon. Gelukkig schijnt in het Park de zon. Nog nooit werd het Park zo intensief gebruikt. Maar wat gaat de toekomst brengen? Als er gekozen moet worden wat is dan belangrijk? Vragen waar we graag uw ideeën over vernemen.

Programma

19.30 ontvangst met koffie en thee in de Dining Hall.

20.00 start programma. James van Lidth de Jeude is gespreksleider.

20.10 filosoof Joep Dohmen bijt het spits af met een inleiding over het nut van en vermaak in parken in onze moderne samenleving.

20.30 student Guido Danen en architect Anthony Folkers starten de discussie met de stellingen “Pretpark” en “Oase van rust”, gevolgd door zaaldiscussie.

21.30 is er een drankje en kunt u tot 22.00 uur napraten.

 

Locatie

De poort van het University College (v/h Kromhoutkazerne) aan de Prins Hendriklaan is voor voetgangers en fietsers. Verderop is een toegang voor auto’s. Wegens werkzaamheden aan de Prins Hendriklaan moeten auto’s omrijden via de Platolaan. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het terrein van de Kromhout groot is en dat u op de fiets of lopend een kleine 5 minuten kwijt bent om in de Dining Hall te arriveren.

Informatie

Wilt u meer weten stuurt u dan een mail naar info@wilhelminapark.com . In de buurt(winkels) zullen flyers worden uitgedeeld waarin u voorafgaande nog eens wordt verteld.

Graag ontmoeten we u de 30e voor een goed gesprek en niet onbelangrijk een stuk gezelligheid over het mooie hart van onze wijk het Wilhelminapark.