Afscheid van Cathrien Ruys

Afscheid van Cathrien Ruys

In het winternummer 2016 van het Nieuws uit het Park hebben we echt afscheid genomen van onze scheidende voorzitter Cathrien Ruijs. Haar opvolger, Michiel Wijn, schreef namens het gehele bestuur van de stichting:

Cathrien bedankt!

Op 31 augustus heeft het bestuur van de stichting Wilhelminapark in kleine kring het afscheid van Cathrien Ruys als voorzitter gevierd. Deze viering vond plaats bij het beeld van koningin Wilhelmina.
Cathrien was, voor mij in ieder geval, ook een beetje ‘de koningin’, maar dan van ons Wilhelminapark. De afgelopen acht jaar was zij een zeer betrokken voorzitter en een bedreven netwerker. Zo had ze haar contacten in de buurt en vertegenwoordigde ze de stichting bij instellingen, scholen en de wijkraad. Maar ook bij de gemeente was Cathrien het gezicht van onze stichting. Met haar woorden ‘Het park is van iedereen’ ging zij het gesprek aan met alle belanghebbenden met één heldere doelstelling: Behoud van ons prachtige Wilhelminapark. Cathrien heeft dat geweldig gedaan, daarom willen wij haar dan ook via deze weg nogmaals bedanken.